1872911 (Intro)

from by Serrano

/

lyrics

- Jöhet a következő.
- 1872911-es páciens.
- Kortörténet?
- Pillanat... Igen, megvan. A háttere viszonylag tipikus, nehéz anyagi körülményekből felnőtt férfi.
- Már megint behoztak valami jöttmentet az utcáról?
- Nem teljesen. A diagnózisa egyelőre ahogy látom még csak puszta találgatás. Azt írja hogy egyszerre lelhetőek fel nála a skizofrénia, és különböző személyiségzavarok tünetei. Hallucinál, gyakran vannak rohamai, és úgy összességében a pszichéje mintapéldája egy normális ember ellenkezőjének.
- Sok mindent nem lehet csinálni vele ezek alapján. Zárják be amíg fel nem örli magát.
- Nem gondolja hogy kissé elsieti ezt az egészet?
- Engem az lep meg, hogy maga nem sieti el.
- Azért mert még nem fejeztem be. Még az is itt áll, hogy ezek a tünetsorozatok bizonyos időközönként lépnek fel a páciensnél. Találtak benne egyfajta parazitát amit megpróbáltak eltávolítani, de életveszélyes állapotba került tőle. Az érdekes dolog, hogy a parazita az ami befolyásolja a mentális állapotát, viszont más kárt egyáltalán nem okoz a szervezetében, nem próbálja tönkretenni azt.
- Hanem megpróbálja rávenni a gazdatest tegye tönkre magát. Előrébb ezzel sem vagyunk sokkal az a probléma. Meg kell próbálnunk háttérinformációkat szerezni.
- Mit ért ez alatt?
- Azt, hogy a lehető legtöbbet kell meg tudnunk a beteg múltjáról, hogy ne a sötétben tapogatózzunk. 1872911-es páciens. Van sejtésünk arról hogy mi lehet a problémája, és hogy miért is került ide, viszont ahhoz hogy segítsünk magán fel kell tárnunk a problémájának az eredetét. Tudjuk hogy nagyon nehéz ami most következni fog, de próbáljon meg mesélni nekünk a gyerekkoráról.

credits

from Féreg, released July 4, 2016

tags

license

all rights reserved

about

Serrano Borsod-Abaúj-Zemplén, Hungary

Rapper a legszegényebb régióból.

contact / help

Contact Serrano

Streaming and
Download help

Redeem code